Over Little Lapin Lazuli

Hi!

Ik ben Jeanette. Mijn ontspanning haal ik uit creatief bezig zijn op de meest uiteenlopende manieren.

Een groot deel ervan is het maken van sieraden, voor mezelf maar vooral ook voor anderen! 

Ik zoek hierin steeds nieuwe uitdagingen om weer iets unieks te creeëren.

Op deze website zie je hier een groot gedeelte van en kan je voor jezelf of de mensen die je liefhebt altijd wel iets passends vinden!

 

 

De naam van mijn webshop is een verwijzing naar mijn andere grote liefdes, mijn 2 konijnen Nick en Lily en de edelstenen waar ik zo graag mee werk;

Lapin is Frans voor ‘konijn’ en tevens verwijst de naam natuurlijk naar de prachtige blauwe steen Lapis Lazuli, de steen van zelfvertrouwen, inzicht, optimisme, kalmte en innerlijke wijsheid.


De sieraden en materialen

Alle sieraden en cadeaus (op de kettingen en uiteraard de stenen zelf na) zijn door mij zelfgemaakt met veel zorg en liefde. 

Doordat ik werk met natuursteen is niet alles ' perfect'. Zoals de naam al zegt zijn edelstenen natuurproducten waardoor het heel normaal is dat er variaties zitten in kleur, vorm, motief en egaliteit. Voor mij maakt dit de sieraden en cadeaus juist uniek!

Edelstenen hebben lang niet allemaal dezelfde hardheid en kunnen gevoelig zijn voor vocht en licht.

Ik adviseer dan ook om de producten niet te bewaren op een te vochtige plek of in direct zonlicht. Ook door aanraking met de huid kunnen verkleuringen optreden. 


Verzenden

Wanneer je producten bij mij bestelt zal ik ze zorgvuldig verpakken zodat ze veilig onderweg naar je toe kunnen komen! 

Ik probeer alles binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden, je krijgt een verzendbevestiging als het pakketje op de post is.

Mocht je nog vragen hebben of onverhoopt niet helemaal tevreden zijn, stuur me dan een bericht via het contactformulier en ik zal zo snel mogelijk een reactie geven. 


kvk nummer: 81687052